In 2014 goedkopere premies zorgverzekering

In 2014 goedkopere premies zorgverzekering

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Afgelopen zomer voorspelde onze regering in Den Haag het al; de premies gaan gemiddeld zo’n 10% omlaag op de basis premie. Afgelopen maand waren de eerste premies bekend. DSW verlaagde de zorgpremie als eerste met €7,50 op de basispremie. Later in oktober volgde Zilveren Kruis, Agis en Friesland verzekeringen. Ook zij verlagen de zorgpremie op de basisverzekering met gemiddeld 10%.

Zorgverzekeraars hebben tot en met 18 november om hun zorgpremie bekend te maken. Omdat de premies aanzienlijk lager uitvallen worden er dit jaar meer overstappers verwacht dan ooit. Sommige onderzoeken laten zelfs een overstap percentage zien van meer dan 15%. Dit jaar kan het dus een goed idee zijn om zelf ook eens te kijken naar je zorgverzekering. Past je huidige zorgverzekering nog wel bij jouw situatie en wat verandert er naast de premie allemaal. Om de beste maar ook de goedkoopste zorgverzekering van 2014 te vinden hebben we hier de belangrijkste veranderingen op een rij gezet:

  • Het eigen risico wordt verhoogd met €10 naar €360
  • De wet tegemoetkoming chronisch zieken wordt vervangen
  • Controle op AWBZ, PGB maar ook de standaard vergoedingen wordt strenger

Kortingen op specifieke doelgroepen zoals studenten komt te vervallen. Hierdoor zal het verschil tussen de prijsvechters zoals Anderzorg, CZ Direct en Zekur en de merken FBTO en Zilveren Kruis naar verwachting kleiner worden. Op deze website vind je de premies wanneer deze bekend zullen worden. Houd Goedkoopstezorgverzekering.nl dus goed in de gaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.