Anderzorg maakt premie bekend

Anderzorg maakt premie bekend

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Als een van de laatste zorgverzekeraars maakt Anderzorg zijn premie bekend. De prijsvechter, onderdeel van Menzis, is de goedkoopste met het hoogste eigen risico. 

Wanneer voor het maximale eigen risico van 860 euro wordt gekozen komt Anderzorg als goedkoopste uit de bus; er hoeft dan slechts €62,25 voor een basisverzekering te worden betaald. Dit is slechts 5 cent goedkoper dan runner-up Zilveren Kruis. Met een minimaal eigen risico van 360 euro is Anderzorg echter niet de goedkoopste; Zilveren Kruis, Bewuzt (VGZ) en TakeCareNow (Agis) zijn dan allen goedkoper

Zorgverzekeraars hebben elk jaar tot 19 november om hun premies bekend te maken. De budgetverzekeraars wachten hiermee altijd tot het laatste moment om zo qua prijs nog net onder de concurrentie te duiken. Alleen Ditzo wordt nog verwacht. Overstappers kunnen tot en met 31 december hun oude zorgverzekering opzeggen en hebben dan nog de tijd tot 1 februari om een nieuwe zorgverzekering af te sluiten.

Modulaire aanvullende zorgverzekering

Wat erg vernieuwend is aan de zorgverzekering van Anderzorg is dat er uit modules kan worden gekozen. In plaats voor een pakket te moeten kiezen waar ook zorg in zit die je niet nodig hebt kan bij Anderzorg bijvoorbeeld alleen voor Fysiotherapie worden gekozen (9 of 18 keer) of alleen tandheelkundige zorg. Natuurlijk kan ook voor pakketten gekozen worden.

Vind nu de goedkoopste zorgverzekering 2014.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.