Anno12 Eindelijk Van Start

Anno12 Eindelijk Van Start

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Anno 12 van start

De zorgverzekeringsmarkt kent vanaf vandaag officieel een nieuwe toetreder, de naam is Anno12. Hiermee is Anno12 de eerste nieuwe toetreder op de markt in een decennium. Het was tot het laatste moment de vraag of Anno12 dit jaar kon starten omdat dit afhankelijk was van de premies van andere zorgverzekeraars. Nu de premie over de gehele linie omhoog gaat is de weg vrij voor Anno12 om haar zorgverzekering te introduceren.

De weg naar een nieuwe zorgverzekeraar

Anno12 is al sinds 2012 bezig met het veroveren van een plekje in de hoog concurrerende zorgverzekeringsmarkt. Na naar lancering in januari van 2012 hadden zich in maart al 10.000 belangstellenden gemeld die interesse hadden in deelname. Met de hulp van kapitaalstortingen van de initiatiefnemers en een succesvolle crowdfunding campagne en de vergunningen vanuit de DNB en AFM kon Anno12 in 2014 van start. Door een prijzenslag die in 2014 plaatsvond onder zorgverzekeraars heeft Anno12 er toen vanaf gezien al in 2014 de markt te betreden. De premie zou te laag worden om kostendekkend te zijn.

Dit jaar staan de zaken er beter voor; de premies zitten bij vrijwel elke verzekeraar in de lift. Dit betekent dat Anno12 volgend jaar ook zorgverzekeringen gaat aanbieden.

De basisverzekering van Anno12 zal in 2015 104,50 euro per maand gaan kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.