Crowdfunding campagne binnen 2 dagen succesvol

Crowdfunding campagne binnen 2 dagen succesvol

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Crowdfunding Trend Zorg

De innovatieve zorgorganisatie Trend Zorg is een crowdfund campagne gestart met als doel €125.000 euro op te halen. Binnen twee dagen na de start van de campagne is het beoogde bedrag al gehaald. Met dit geld hopen zorgondernemers Wendy van Gerwen en Hans Verhappen zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de komende veranderingen in de zorg. In totaal hebben 58 investeerders gemiddeld € 2.155 in de zorgorganisatie geïnvesteerd.

Samenwerking

Trend Zorg is een zorgorganisatie die woonbegeleiding en ambulante hulpverlening biedt aan patiënten van 17 tot 40 jaar. Het gaat hier om cliënten met een gedrag of ontwikkelingsstoornis als autisme of ADHD. Zij hebben vaak behoefte om in een veilige en beschermde omgeving te wonen met de nodige begeleiding. Vanaf aankomend jaar zal de gemeente de verantwoordelijkheid krijgen over de langdurige zorg. De cliënten moeten vanaf dan een overeenkomst met de gemeente afsluiten voor zorg in natura. Trend Zorg wil deze zorg in samenwerking met de gemeente gaan aanbieden. Het initiatief voor de crowdfund campagne is tot stand gekomen zodat de organisatie optimaal in kan spelen op deze veranderingen.

De campagne is opgestart door het online platform Collin Crowdfund. Dit online platform is opgericht voor organisaties met een financieringsbehoefte en voor investeerders die de behoefte hebben aan meer rendement. Organisaties die op zoek zijn naar een financiering tussen € 50.000,- tot € 2.500.000,- kunnen zich bij het online platform aanmelden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.