Goedkope zorgverzekering 2013

Goedkope zorgverzekering 2013

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Natuurlijk kies jij ook volgend jaar voor een goedkope zorgverzekering 2013. De premie voor de zorgverzekering 2013 zal niet altijd hoger uitvallen dan in 2012. Start met vergelijken en vind de goedkope zorgverzekering 2013.

Stap jij over of niet?

Afgelopen jaar wisselden ruim 1 miljoen mensen van zorgverzekering. De verwachting is dat dit aantal dit jaar weer bereikt zal worden. Mensen wisselen massaal vanwege de verschillen in premies of omdat mensen korting kunnen krijgen door via de werkgever een collectieve verzekering te nemen (met korting). Verder zijn er aanbiedingen waardoor je een leuk extraatje kunt krijgen in de vorm van geld of (gratis) vergoedingen. Je kunt er ook voor kiezen om een hoog eigen risico te nemen. Wanneer je relatief weinig gebruikt maakt van zorginstellingen. Je bent immers gezond en wil graag geld besparen. Neem dan een hoog eigen risico. Hierdoor wordt de maandelijkse premie die je moet betalen een stuk lager. Je kon daarmee in 2012 volgens bepaalde bronnen wel 720 euro besparen. Maar mocht je toch iets oplopen dan ga je daarvoor dus wel flink betalen.

Aanvullen of niet?

Bepaal voor jezelf of je een aanvullende zorgverzekering wil afsluiten. Als je niet veel gebruikt maakt van zorg, is het wellicht slim om geen aanvullende zorgverzekering af te sluiten maar gewoon elke maand een bepaald bedrag opzij te leggen, wat je voor speciale gevallen kan gebruiken (betalen van een behandeling), bijvoorbeeld bij de tandarts. Toch hebben veel mensen juist voordeel van een aanvullende zorgverzekering; vooral ouderen en gehandicapten. Let wel op dat verzekeraars géén acceptatieplicht hebben voor aanvullende zorgverzekeringen.

Makkelijk vergelijken!

Wij hebben het alvast makkelijk voor je gemaakt. Bij goedkoopstezorgverzekering.nl kun je namelijk in een handig overzicht zien wat de verschillende zorgverzekeraars je qua premie en zorg kunnen bieden. Misschien ben jij straks dus wel één van de vele mensen die overstapt en in 2013 dus een nieuwe zorgverzekering heeft!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.