Goedkope zorgverzekering studenten

Goedkope zorgverzekering studenten

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Wat is een goedkope zorgverzekering voor studenten in 2013? Als je op zoek bent naar een goedkope zorgverzekering studenten is het van belang om het complete aanbod goed met elkaar te vergelijken en de goedkoopste te kiezen. Als student heb je vaak niet veel te besteden. Studeren is duur: het collegegeld stijgt ieder jaar, boeken en andere schoolmaterialen, de huur van je studentenkamer. Kijk en vergelijk! 

Minder zorg

Als student zijnde heb je over het algemeen minder zorg nodig dan ouderen. Daarom kun je veel voordeliger uit zijn als je een goedkope zorgverzekering afsluit die speciaal bedoeld is voor studenten. In deze zorgverzekeringen is bijvoorbeeld minder dekking opgenomen voor alternatieve geneeswijzen.

Nóg goedkoper?

Het wettelijk eigen risico zal in 2013 worden verhoogd met 70 euro naar 350 euro. Maar je kunt ervoor kiezen om je eigen risico te verhogen tot maximaal 720 euro in 2012 en 850 euro in 2013. Daardoor loop je meer risico op eventuele kosten, maar daar tegenover staat dat je een stuk minder premie betaalt. Je kunt je eigen risico verhogen als je zeker weet dat je eventuele zorgkosten altijd kunt betalen als je toch wat overkomt en vrij zeker weet dat je komend jaar geen zorgkosten zult maken.

Studenten Zorgverzekering Top 3

Als we een top 3 mogen samenstellen dan staan CZ direct, Ditzo en Bewuzt daarin. Zij zijn als best en goedkoopst naar voren gekomen. Zo kun je bij CZ direct al een basisverzekering afsluiten vanaf slechts 72.50 per maand. Lekker goedkoop toch? En je kunt je aanvullend laten verzekeren tot maximaal 21.90. Verder ben je bij Ditzo al vanaf 78.50 per maand lekker goedkoop verzekerd en bij Bewuzt ben je vanaf 80 euro per maand kwijt. Bij Bewuzt leggen ze het accent verder op je tanden, fysiotherapie en het buitenland. Bij Ditzo heb je wat meer keuze, maar ook tegen scherpe prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.