HEMA de Goedkoopste Zorgverzekering?

HEMA de Goedkoopste Zorgverzekering?

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Vandaag heeft HEMA met veel bombarie aangekondigd met een eigen zorgverzekering te komen. Deze stap komt als een verrassing; tot op heden had het van oorsprong Amsterdamse warenhuis er niets over losgelaten.

HEMA de goedkoopste?

De premie van HEMA is laag te noemen met slechts 89 euro met een eigen risico van 360 euro. Daarmee zijn ze tot nog toe de goedkoopste aanbieder. Ook met het maximale eigen risico van 860 euro is HEMA vooralsnog de goedkoopste met een premie van 69 euro. Er bestaan bij HEMA slechts twee smaken in het eigen risico: 360 of 860 euro. Nog lang niet alle premies zijn echter bekendgemaakt, zorgverzekeraars hebben hier tot 15 november de tijd voor. Waar HEMA zal eindigen in de huidige prijzenslag is nog onzeker.

HEMA in zorgverzekeringen

HEMA is niet nieuw in verzekeringen, het warenhuis biedt ook al andere verzekeringen aan waaronder autoverzekeringen en reisverzekeringen. Onlangs kwam HEMA met het nieuws ook notarisdiensten te gaan leveren. De zorgverzekeringen die HEMA gaat leveren is een samenwerkingsverband met grote verzekeraar Menzis.

De zorgverzekering van HEMA is uiteraard ook via GoedkoopsteZorgverzekering.nl af te sluiten, vergelijk nu!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.