Korting op je zorgverzekering

Korting op je zorgverzekering

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Korting

Vrijwel alle zorgverzekeraars hebben hun premie voor het aankomende jaar verhoogd. Sommige verzekeraars hebben zelfs de maandelijkse premie voor de basisverzekering met 16 procent verhoogd. Dit betekent dat wij maandelijks nog meer moeten betalen aan onze zorgverzekering. Daarnaast is ook het eigen risico met nog eens €15 Euro verhoogd. Onderzoek laat zien dat gezinnen volgend jaar ongeveer €366 meer kwijt zullen zijn aan de zorgverzekering. Kortom, de zorg wordt steeds duurder en duurder. Om toch voordeliger uit te kunnen zijn, bieden verschillende zorgverzekeraars kortingen aan die op jaarbasis positief kunnen uitpakken. Hieronder staan een aantal kortingen.

VGZ

Zorgverzekeraar VGZ biedt via VGZ GoedeZorg collectief een korting van maximaal 5% op de basisverzekering en 10% op de aanvullende verzekering.

Energiek

Bij zorgverzekeraar Energiek kun je door lid te worden van stichting ‘Vrouw en Energiek’ leuke kortingen op je zorgverzekering ontvangen. De stichting wil middelen aanbieden voor vrouwen die de intentie hebben op bewust, grensverleggend en succesvol te leven en zichzelf 100 procent inzetten om het beste van zichzelf te kunnen geven. Door lid te worden ontvang je 8,5% korting op de maandelijkse zorgpremie van de basisverzekering, een aanvullende verzekering naar keuze en op een tandartsverzekering naar keuze.

HEMA

Wanneer je een zorgverzekering bij Hema afsluit, krijg je met je zorgpas bij alle Nederlandse filialen het gehele jaar 10% korting op bijna het gehele assortiment. Daarnaast mogen meeverzekerde kinderen het gehele jaar gratis naar het Dolfinarium en Walibi Holland

UnitedConsumers

Bij UnitedConsumers kun je de korting van één of twee volwassenen inleveren tegen een cadeau. Je krijgt bij deze zorgverzekeraar 10% korting op de basisverzekering en 10% korting op een aanvullende verzekering naar keuze. Dit betekent dat je per volwassenen meer dan €115 per jaar spaart die geruild kan worden voor een cadeau. De korting op de VGZ basisverzekering kan ingewisseld worden voor een gratis Asus MeMO Pad 10, 64GB (Winkelwaarde € 249,99), een gratis Xbox One Pakket (Winkelwaarde € 564,95) of een gratis Apple iPad Air 2 (Winkelwaarde € 499,00). Er zijn echter bepaalde voorwaarden waar je aan moet voldoen om een cadeau te kunnen ontvangen. Zo moet je bijvoorbeeld minstens 2 jaar verzekerd zijn bij UnitedConsumers. Bekijk van te voren de website en lees alle voorwaarden goed door zodat je niet voor verrassingen komt te staan. De korting op de aanvullende zorgverzekeringen kunnen niet ingewisseld worden voor een cadeau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.