Menzis beloont gezonde studenten

Menzis beloont gezonde studenten

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Gezonde mensen zijn interessant voor zorgverzekeraars, bij uitstek studenten. Studenten zijn jong en zelden ziek en maken daarom maar weinig zorgkosten. Logisch dat je daarom ook minder zorgpremie betaalt toch? Om die reden gaan steeds meer verzekeraars zich richten op deze gezonde groep mensen.

Korting met gezond gedrag

Menzis neemt het initiatief door verzekeringsnemers te belonen voor gezond gedrag met punten. Met de gespaarde punten kunnen de Menis klanten korting krijgen op gezonde producten of een korting op het eigen risico. Per jaar kan maximaal 35 euro korting op het eigen risico worden gespaard. Menzis eindigt met haar zorgpremie al jaren in de middenmoot van verzekeraars. Al is het mogelijk om met gezond gedrag een korting op te sparen kunnen gezonde mensen wellicht beter kiezen voor een goedkopere zorgverzekering met minder dekking. Daarvoor heeft Menzis het merk Anderzorg geïntroduceerd – al jaren een van de meest goedkope zorgverzekeraars van Nederland.

Ben jij ook een gezonde student met gezond verstand? Dan wil je niet te veel betalen voor je zorgverzekering! Vind nu de goedkoopste studentenzorgverzekering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.