Nederlanders kritisch op premie zorgverzekering

Nederlanders kritisch op premie zorgverzekering

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Nederlanders kijken steeds meer of de vergoeding van hun zorgverzekering in verhouding is tot de premie die ze betalen. Logisch, want niemand wil te veel betalen. Dit blijkt uit de Klantenmonitor Zorgverzekeringen 2012 van onderzoeksbureau Marketresponse en Jan M. de Mos Consultancy.

Aanpassen zorgverzekering

Eén op de vier Nederlanders wijzigde hun zorgverzekering bij hun huidige zorgverzekeraar. De aanvullende verzekering en het aanvullende eigen risico werden met name het meest aangepast. Dit komt omdat de dekkingen die consumenten kiezen vaak niet aansluiten. Ze zijn of te beperkt of te uitgebreid. Bekijk en vergelijk alle zorgverzekeringen en vind de goedkoopste zorgverzekering die het beste bij jou past!

Besparen zorgverzekering

Door de aanvullende zorgverzekering of het eigen risico aan te passen weten steeds meer Nederlanders hoe ze hun zorgkosten kunnen beperken. Consumenten willen waar voor hun geld en willen alleen betalen voor zaken die aansluiten bij hun zorgbehoeften. Het aantal consumenten dat zich voor volgend jaar gaat oriënteren, is toegenomen. In 2010 was dit 21%, in 2011 25% en dit jaar is dit 27%.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.