Nieuwe campagne voor uitbreiding woonbegeleiding

Nieuwe campagne voor uitbreiding woonbegeleiding

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Crowdfunding Trend Zorg

Trend Zorg, een snel groeiende organisatie die woonbegeleiding en ambulante hulpverlening biedt, is een nieuwe campagne gestart om zo goed mogelijk in te kunnen spelen op de veranderingen in de zorg. Ondernemers Wendy van Gerwen en Hans Verhappen willen door middel van een crowdfinance campagne rond de €125.000 ophalen.

Kwalitatieve zorg

Trend Zorg wil zo goed mogelijk inspelen op de komende veranderingen in de zorg. Vanaf 1 januari 2015 krijgen gemeenten de verantwoordelijkheid over de langdurige zorg. Zo moeten de gemeenten de ondersteuning en begeleiding van mensen bij beschermd wonen gaan regelen. De cliënt hoeft vanaf aankomend jaar de zorg dus niet meer zelf in te kopen met een PGB, maar moet een overeenkomst met de gemeente afsluiten voor ‘zorg in natura’. Directeur van Trend Zorg Hans Verhappen is positief over de komende veranderingen. “Wij hebben veel ervaring in de begeleiding van onze cliënten en door onze flexibele werkwijze zijn wij in samenwerking met de gemeente in staat om voor kwalitatieve zorg tegen een redelijke prijs te zorgen. De crowdfinance campagne die we hebben opgezet moet ons helpen hier zo goed mogelijk op in te kunnen spelen”, aldus Verhappen.

Uitbreiding woonbegeleiding

Het doel van de campagne is om de woonbegeleiding te kunnen uitbreiden. Door middel van de crowdfincance campagne wil Trend Zorg €125.000 inzamelen in de vorm van een lening van 4 jaar met een rente van 8%. Dit geld is om te investeren in personeel en professionalisering. Ook moet er geïnvesteerd worden in nieuwe woningen, zoals appartementen maar ook grote huizen voor minimaal 12 cliënten die onder constante begeleiding kunnen wonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.