Nieuwe zorgverzekering ZieZo

Nieuwe zorgverzekering ZieZo

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Zorgpremie

Zorgverzekeraar Zilveren Kruis Achmea heeft een nieuwe zorgverzekering gelanceerd die iets goedkoper is dan de budgetpolis van Zilveren Kruis zelf. De nieuwe zorgverzekering heeft de naam ZieZo gekregen is een online label van de zorgverzekeraar. Het indienen van declaraties en het contact opnemen met de nieuwe zorgverzekering verloopt volledig via het internet.

ZieZo is een naturapolis en heeft een basispremie van €89,75 met een eigen risico van €375. Met het nieuwe label kun je terecht in bijna alle ziekenhuizen in Nederland. Voor zorgverleners die niet gecontracteerd zijn, betaalt de consument 25% van de zorgkosten zelf. Ook is er bij ZieZo de mogelijkheid het eigen risico vrijwillig te verhogen. Wanneer de consument ervoor kiest het eigen risico maximaal te verhogen (tot €875), wordt er een maandelijkse korting van €20 gegeven.

Aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering

Het nieuwe label van Zilveren Kruis Achmea biedt ook twee aanvullende verzekeringen aan. Het pakket Aanvullend 1 kost €5,50 per maand en dekt negen fysiotherapiebehandelingen, spoedeisende hulp in het buitenland en anticonceptie. Het pakket Aanvullend 2 bedraagt €12,50 per maand en dekt twintig fysiotherapiebehandelingen, spoedeisende hulp in het buitenland, anticonceptie en alternatieve geneeswijzen. Er kan ook gekozen worden voor een tandartsverzekering voor €11 (dekking tot €250 per jaar) of €17,50 (dekking tot €500 per jaar) per maand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.