Simpel besparen op je zorgverzekering

Simpel besparen op je zorgverzekering

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

Jaarbetaling zorgverzekering

Zorgverzekeraars hebben uiterlijk tot morgen om hun premies voor 2015 bekend te maken. De grote verzekeraars hebben voor een aantal merken de premies al bekend gemaakt; over het algemeen zal de premie voor het basispakket behoorlijk stijgen.

Besparen met een jaarbetaling

Naast het kiezen van een goedkope basisverzekering en mogelijk het vrijwillig verhogen van je eigen risico is er nog een erg simpele besparing die vaak over het hoofd wordt gezien: kiezen voor een jaarbetaling. Dit kost je in een keer een flinke smak geld maar je profiteert wel direct van een aantrekkelijke korting.

De korting voor een jaarbetaling kan zo twee tot drie procent bedragen; enkele tientjes op jaarbasis. De grote verzekeraars Zilveren Kruis, CZ, Menzis / Anderzorg en OHRA bieden voor 2015 drie procent korting voor een jaarbetaling. Bij Univé en VGZ ligt de korting voor een jaarbetaling in 2015 op slechts 1%.

In onze vergelijker geef je in de linkeropties eenvoudig aan of je voor een maandbetaling of jaarbetaling kiest. Zo zie je direct wat je kunt besparen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.