Ziektekostenverzekering

Ziektekostenverzekering

, door GoedkoopsteZorgverzekering.nl

GoedkoopsteZorgverzekering.nl vergelijkt de goedkoopste ziektekostenverzekeringen op dekking, premie en klantwaarderingen. Zo vind je altijd de ziektekostenverzekering die bij jou past tegen de laagste prijs!

Wat is een ziektekostenverzekering?

Een ziektekostenverzekering vergoedt kosten van medische behandelingen en het gebruik van hulpmiddelen. Elke Nederlandse ingezetene is verplicht een Nederlandse ziektekostenverzekering te hebben, ook wel een basisverzekering genoemd. Het basispakket vergoedt de meest essentiële ziektekosten; de basisverzekering vergoedt de kosten voor zorg waar elke Nederlander volgens de staat recht op heeft. Het is mogelijk om jezelf te verzekering voor kosten die buiten het basispakket vallen via een aanvullende verzekering. Het staat elke verzekeraar vrij de dekking en de premie van aanvullende verzekeringen te bepalen. Aanvullende verzekeringen kunnen daarom sterk uiteen lopen qua kosten en dekking!

Acceptatieplicht ziektekosten

Naast het feit dat elke Nederlander verzekerd moet zijn voor de meest essentiële ziektekosten is elke verzekeraar verplicht iedereen die dat wil te verzekeren voor tenminste een basispakket. Voor aanvullende verzekeringen kunnen aanvullende gezondheidscriteria gelden.

Ook de goedkoopste ziektekostenverzekering? Vergelijk nu en vind de goedkoopste ziektekostenverzekering!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.