Zorgverzekering vergelijken 2021 – Goedkoopste basisverzekering!

De goedkoopste zorgverzekering vergelijken? Stap over voor 31 december ⏰ Wij tonen alle premies en goede tips voor de beste én voordeligste verzekering! Hieronder zie je de uitgebreide zorgvergelijker 2021. Geef je wensen op en het systeem doet het werk!

Zo kun je direct de beste zorgverzekering vinden die bij je situatie en zorgbehoefte past. Direct de zorgpolis kiezen voor jou én eventueel je gezin! Zorgverzekeringen vergelijken én direct afsluiten kan bij ons in een paar minuten.

Zorgverzekering vergelijken?

Mocht de vergelijker hierboven geen duidelijkheid geven, dan vind je altijd op onze homepage direct de goedkoopste zorgverzekering 2021.

Andere manieren om de goedkoopste zorgverzekering te vinden

Zorgverzekering vergelijken manierenHet vergelijken van de zorgpolis kan op verschillende manieren. Eén van de opties is gebruik maken van bovenstaande zorgvergelijker. Hiermee kun je direct alle wensen invullen en vervolgens rolt de ideale zorgverzekering er uit. Hierdoor kun je vervolgens kiezen voor de bovenste (dit is de goedkoopste polis die voldoet aan je wensen) of even goed rond kijken of er nog betere basisverzekeringen en aanvullende pakketten bij zitten.

Zorgverzekering vergelijken 2021

Naast het feit dat je simpelweg kunt kiezen voor de meest goedkope verzekering, kun je natuurlijk ook een uitgebreide vergelijking maken. In veel gevallen is dat zelfs aan te raden, want goedkoop is niet altijd het beste. Maar als jij weinig zorg nodig hebt in 2021 dan is de keuze al een stuk makkelijker; je kunt dan met een gerust hart kiezen voor de goedkoopste verzekeraar. Immers, het maakt voor jou helemaal niks uit bij welke arts, fysio of ziekenhuis je terecht kunt.

De beste zorgverzekering kiezen

Vaak is het beter om te gaan voor de beste zorgverzekering in uw specifieke situatie. Dat is voor iedereen anders. Heb je bijvoorbeeld fysio behandelingen nodig en regelmatig gaatjes in je gebit? Dan zit je al gauw vast aan een duurdere zorgverzekering met een aanvullend pakket. Heb je echter bijna nooit zorg nodig, dan kun je gewoon kiezen voor de meest voordelige polis van 2021.

Hoe begin ik met vergelijken?

Het vergelijken van zorgverzekeringen kan een lastig karwei zijn. Er is zoveel aanbod, en de voorwaarden veranderen constant. Elk jaar is de dekking van de basisverzekering weer anders, en zijn er bovendien weer andere aanvullende pakketten.

Zorgverzekeraars proberen hun pluspunten altijd goed te belichten, maar het is juist slim om te kijken wat er minder is bij een bepaalde polis. Heb jij fysiotherapie nodig, wil je 2 keer per jaar voor controle naar de tandarts of heb je behoefte aan alternatieve geneeswijzen? Dan biedt onze uitgebreide vergelijker jou de beste uitkomst!

Is overstappen ingewikkeld?

Zorgverzekering overstappen moeilijkOm direct maar een aantal misverstanden recht te zetten… het overstappen naar een andere zorgverzekering is totaal niet ingewikkeld!

In een mum van tijd ben je overgestapt. Als je een keuze hebt gemaakt via onze website klik je door naar de website van de betreffende zorgverzekeraar. Daar vul je je gegevens in. Vervolgens zullen zijn alles regelen, zelfs het opzeggen van je oude verzekering.

Je hebt dus nergens omkijken naar; één keer je gegevens invullen en je bent helemaal klaar!

Wie vergelijken we?

We krijgen vaak de vraag of wij alle zorgverzekeraars vergelijken. Helaas is dat niet zo, we vergelijken alleen partijen die naar onze mening interessant zijn. De vergelijking is dus misschien niet 100% volledig, maar natuurlijk wel 100% betrouwbaar.

Verdienen wij geld?

Verdienen wij geld aan jouw zorgverzekering?Ja, voor een afgesloten polis via onze website ontvangen wij een vergoeding. Dankzij deze vergoeding kunnen wij onze website in de lucht houden. We betalen er dus het onderhoud van en natuurlijk het team dat dagelijks kijkt wat de goedkoopste zorgverzekering is.

We laten de hoogte van de vergoeding nooit bepalen op welke plek een verzekeraar komt; de sortering van onze overzichten is altijd op premie (goedkoopste bovenaan). Dit is dus helemaal objectief en betrouwbaar!

Hoe helpen wij je?

Ons team van specialisten zit dagelijks klaar om alle premies en nieuws over zorgverzekeringen bij te houden. Op die manier maken wij dus voor jou een vergelijking. Welke polis is interessant om te vermelden, en welke zorgverzekeraar juist helemaal niet? Het ultieme doel is altijd om de meest voordelige verzekering bovenaan in de tabel te krijgen. Maar wel eentje die ook gewoon een goede dekking heeft en goede reviews op het internet. We vergelijken dus niet alleen de goedkoopste, maar ook de beste zorgverzekering voor jou!

Mocht je in onze tabellen niet direct de beste optie kunnen vinden, dan hebben we daarnaast in samenwerking met een partner een echte uitgebreide zorgvergelijker online staan. Hierin geef je jouw specifieke wensen aan zoals het aantal behandelingen fysiotherapie, tandheelkundige zorg en andere wensen. Ook als je specifiek een restitutiepolis wilt (vrije zorgkeuze) kan je dat aangeven. De uitkomst is de voor jou meest goedkope zorgverzekering 2021!

Goedkoopste Zorgverzekering 2021 top 10:

Zorgverzekeraar Verzekering Premie p/m
Zilveren Kruis ZieZo selectief €87,25
Jaaah Jaaah basis €89,00
Zilveren Kruis ZieZo basis €90,25
De Friesland Zelf Bewust Polis €91,00
Just Just Basic €91,70
Ditzo Goede Keuze zorgverzekering €92,35
HEMA HEMA Basisverzekering €95,00
CZDirect CZDirect Basisverzekering €96,95
Besured Basisverzekering €99,85
Ditzo Vrije Keuze €99,95

Zoals je ziet is de top 10 allemaal goedkoper dan 100 euro per maand. Let wel op want genoemde premies zijn bij het hoogste eigen risico (€ 885). Weet je al zeker dat je dit deels of volledig gaat verbruiken, dan is het aan te raden om je eigen risico niet vrijwillig te verhogen. In dat geval betaal je dus een hogere premie en is het lijstje met goedkoopste verzekeraars ook net even anders. Op onze homepage of via onze vergelijker zul je dan ongetwijfeld ook voor jou de beste zorgverzekering vinden!

7 tips voor het vergelijken van zorgverzekeringen

  1. Zet eerst je zorgwensen op papier en begin dan pas met vergelijken. En op papier bedoelen we echt letterlijk: maak een briefje en zet alles op een rijtje. Je zult het merken: dat vergelijkt echt makkelijker.
  2. Kies niet gemakshalve voor dezelfde zorgverzekeraar als je partner. Het is misschien de makkelijkste weg, maar jouw zorgwensen zijn waarschijnlijk heel anders. Waarschijnlijk zit jij bij een andere maatschappij toch echt goedkoper.
  3. Als je een aanvullende verzekering wilt afsluiten, bereken dan vooraf of dit wel voordeliger is. Als jij bijvoorbeeld € 12,50 per maand betaalt voor een tandpakket is dat op jaarbasis € 150,-. Ga je echter alleen elk jaar één keer voor controle heen, dan kan je dit beter zelf betalen.
  4. Een vergoeding voor brillen en/of lenzen is vaak een sigaar uit eigen doos. Als je hiervoor kiest raden we extra goed aan om de vergoeding die je krijgt weg te zetten tegen de premie.
  5. Stap af van je geloof; stop met je collectieve verzekering. Hoewel dit jaren sterk is ingeburgerd, is het voordeel er echt af inmiddels. Je kunt beter kiezen voor een polis op maat die voor jou het goedkoopste is.
  6. Hou rekening met veranderingen in je leven. Elke levensfase behoeft bepaalde zorg. Als vrouw zijnde hoef je na een bepaalde leeftijd niet meer nadenken over vergoedingen voor kraamzorg. Toch kan het zijn dat toen je je huidige verzekering hebt afgesloten, hier wel naar hebt gekeken.
  7. Weet dat de basisverzekering ook veel basiskosten dekt, en dat een aanvullende verzekering echt niet verplicht is. In de basisverzekering zit bijvoorbeeld al de vergoeding voor de huisarts, medicijnen en ziekenhuis opname.