Nieuwe zorgverzekeraar per 2021 (Jaaah)

Een zorgverzekering zonder gedoe, dat is hoe Jaaah zich profileert. Met dit nieuwe label, ondergebracht bij de grote zorgverzekeraar ONVZ, wordt er door deze verzekeraar een nieuwe doelgroep aangesproken.

Enorm goedkope zorgpremie

Dat is het eerst opvallende. Bij alle prijsvergelijkers zal je Jaaah al heel snel naar boven zien komen in de resultaten. Zeker als het gaat om alleen de basisverzekering, aanvullende polissen zijn namelijk zeer beperkt. Vergelijk het zelf maar in de zorgvergelijker.

Vanaf € 87,22 per maand

Kies je voor het maximaal eigen risico en betaal je in 1 keer de premie voor heel 2021, dan ben je financieel heel voordelig uit.

Jaaah hanteert de volgende prijzen:

  1. Bij € 885,- eigen risico: € 89,-
  2. Bij standaard eigen risico: € 115,-
  3. Bij jaarbetaling € 87,22 of € 112,70

Aanvullend verzekeren bij Jaaah

  • Jaaah fysio vergoedt 6 fysiotherapiebehandelingen – € 5,95
  • Jaaah tand vergoedt 75% van je tandartskosten tot € 250. – € 11,50
  • Jaaah Tandongelukje vergoedt tandartskosten tot € 10.000 bij ongeval – GRATIS

Wat is het nadeel van deze polis?

Natuurlijk is er niet alleen maar positief nieuws te melden over deze zorgverzekering. Voor de 10% van de Nederlanders is keuzevrijheid voor alle Nederlandse ziekenhuizen een belangrijke voorwaarde. Dat biedt deze naturapolis niet, zoals ZieZo, Just, Besured en vele anderen dat ook niet doen. Controleer daarom de gecontracteerde ziekenhuizen. Maak je gebruik van zorg bij een niet gecontracteerde zorgverlener, dan geldt er een eigen bijdrage. De hoogte hiervan is afhankelijk van de behandeling, en bedraagt het bedrag boven het vergoedde marktconforme tarief.

Wil je toch 100% keuzevrijheid, kies dan bijvoorbeeld de restitutiepolis.

Rob Noordhuis
Rob Noordhuis